Начини на плаќање

Ohridpearlwebshop.com ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

  1. Со платежна картичка VISA, MasterCard или Maestro
  2. Плаќање во готово (при испорака на нарачка)

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на адреса се извршува исклучиво во готово при подигање на пратката од соодветното карго претставништво.