Original Ohrid Pearl by Mihajlo Filev

B20 - Double Ø 8 mm

B20 - Double Ø 8 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

8,589MKD без ДДВ: 7,279MKD

B21 - Triple Ø 8 mm

B21 - Triple Ø 8 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

11,656MKD без ДДВ: 9,878MKD

B22 - Oval Ø 9 mm

B22 - Oval Ø 9 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

4,294MKD без ДДВ: 3,639MKD

B23 - Oval Ø 12 mm

B23 - Oval Ø 12 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

6,135MKD без ДДВ: 5,199MKD

Прикажани од 31 до 34 од вкупно 34 (3 страна/и)