B-SERIES

B1 - Baroque 18 mm

B1 - Baroque 18 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии 18 mm

..

128,835MKD без ДДВ 109,182MKD

B2 - Baroque 15 mm

B2 - Baroque 15 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии 15 mm

..

55,215MKD без ДДВ 46,792MKD

B3 - Symetrical Baroque

B3 - Symetrical Baroque

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

6,135MKD без ДДВ 5,199MKD

B4 - C4B Baroque

B4 - C4B Baroque

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

7,976MKD без ДДВ 6,759MKD

B5 - Champagne Baroque

B5 - Champagne Baroque

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

7,362MKD без ДДВ 6,239MKD

B6 - Oval Symetric

B6 - Oval Symetric

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

7,362MKD без ДДВ 6,239MKD

B7 - Queen Silvia

B7 - Queen Silvia

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

42,945MKD без ДДВ 36,394MKD

B8 - Queen Elizabeth

B8 - Queen Elizabeth

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

30,674MKD без ДДВ 25,995MKD

B9 - Ruslana

B9 - Ruslana

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

24,539MKD без ДДВ 20,796MKD

B10 - Biljana

B10 - Biljana

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

21,472MKD без ДДВ 18,197MKD

B11 - Makedonija

B11 - Makedonija

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

49,080MKD без ДДВ 41,593MKD

B12 - Ohrid

B12 - Ohrid

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

18,406MKD без ДДВ 15,598MKD

B13 - Family

B13 - Family

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

9,203MKD без ДДВ 7,799MKD

B14 - Nikoleta

B14 - Nikoleta

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

11,044MKD без ДДВ 9,359MKD

B15 - Frosina

B15 - Frosina

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

..

9,203MKD без ДДВ 7,799MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 23 (2 страна/и)