A-SERIES

A1 - Ø 5 mm

A1 - Ø 5 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 5 mm

..

3,690MKD без ДДВ 3,127MKD

A2 - Ø 6 mm

A2 - Ø 6 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 6 mm

..

4,305MKD без ДДВ 3,648MKD

A3 - Ø 7 mm

A3 - Ø 7 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 7 mm

..

4,920MKD без ДДВ 4,169MKD

A4 - Ø 8 mm

A4 - Ø 8 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 8 mm

..

5,535MKD без ДДВ 4,691MKD

A5 - Ø 9 mm

A5 - Ø 9 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 9 mm

..

6,150MKD без ДДВ 5,212MKD

A6 - Ø 10 mm

A6 - Ø 10 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 10 mm

..

6,765MKD без ДДВ 5,733MKD

A7 - Ø 11 mm

A7 - Ø 11 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 11 mm

..

7,995MKD без ДДВ 6,775MKD

A8 - Ø 12 mm

A8 - Ø 12 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 12 mm

..

9,225MKD без ДДВ 7,818MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)