Избрани производи

A1 - Ø 5 mm

A1 - Ø 5 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 5 mm

..

3,690MKD без ДДВ 3,127MKD

A2 - Ø 6 mm

A2 - Ø 6 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 6 mm

..

4,305MKD без ДДВ 3,648MKD

A3 - Ø 7 mm

A3 - Ø 7 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 7 mm

..

4,920MKD без ДДВ 4,169MKD

A4 - Ø 8 mm

A4 - Ø 8 mm

* Огрлица со оригинален Охридски бисер

* димензии Ø 8 mm

..

5,535MKD без ДДВ 4,691MKD